IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 2.8.

1. Polévka:  Boršč

 alergeny: lepek v chlebu

Boršč dle rodinného receptu - silný hovězí vývar (farma Zelený), zelenina (cibule, mrkev, červená řepa, brambory, zelí), koření. Podáváme s koprem (volitelné), česnekem (volitelné), zakysanou smetanou Kunin (volitelné) a chlebem Sebera (volitelné).

69,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae    (i 🌱vege)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické batátové nudle s paprikou mix, klíčky mungo, mrkví, cibulí, česnekem, speciální sójovou omáčkou s koriandrem (volitelné), sezamem a marinovanou vepřovou krkovicí (Ta farma) / s vaječnou omeletou z volného chovu. 

144,- / 134,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2: Maeuntang s rýží a salátem

alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko

Pikantní dušený africký sumec (sádky Soběkury) s korejskou chilli pastou, miso a chilli papričkami. Podáváme s rýží a salátem dle aktuální nabídky. 

159,-

Úterý 3.8.

1. Polévka: Frikadelková

 alergeny: lepek

Rodinná polévka KORJO-SARAM s masovými kuličkami (Ta Farma), zeleninou (mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné).

59,-

2. Hlavní chod č. 1: Gochujang pork jjigae

 alergeny: sójová omáčka, sezam, lepek

Dušené vepřové (Ta farma) s korejskou chilli gochujang pastou, zeleninou (cuketa, brambory, cibule, mrkev). Podáváme s rýzí a kimchi z hlavkového zelí nebo salátem z mrkve / hlívy.

149,-

3. Hlavní chod č. 2: Hobakjeon s kuřecí omáčkou

alergeny: sójová omáčka, lepek

Korejské cuketovo-bramborové palačinky s jemně pikantní omáčkou z kuřecích prsou a špalíčků (Šůsovi, Klatovy) s rýžovými koláčky a zeleninou. Podáváme s kimchi z hlávkového zelí.

159,-

Středa 4.8.

1. Polévka: Kimchi-guk s rýzí

 alergeny: sójová omáčka, sója, rybí omáčka v kimchi, lepek

Tradiční korejská kimchi polévka s vepřovým masem (Ta farma), tofu, korejskou chilli pastou a jarní cibulkou. Podáváme s rýží.

69,-

2. Hlavní chod č. 1: Plněné papriky

 alergeny: lepek v chlebu

Plněné papriky farmářským mletým masem mix (Ta farma) s rýží a zeleninou (cibule, mrkev, brambory, Mlýn Podhora) z jednoho hrnce s čerstvou petržlekou. Podáváme s chlebem Sebera a mrkvovým salátem. 

139,- 

3. Hlavní chod č. 2: Pork kimchi

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka, sezam

Dušená vepřová krkovice (Ta farma) s kimchi, cibulí (mlýn Podhora) a korejským kořením. Podáváme s rýží, tofu se sezamem a salátem z hlívy ústřičné.

144,-

Čtvrtek 5.8.

1. Polévka: Pečená prsa s polévkovými nudlemi

 alergeny: lepek

Rodinná polévka KORJO-SARAM s zapečenými kuřecími prsy (Šůsovi, Klatovy), zeleninou (mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné).

59,- 

2. Hlavní chod č. 1:  Jjajangmyeon

alergeny: lepek, celer, sója

Tradiční korejský jjanjangmyeon s pšeničnými nudlemi, vepřovým masem (Ta farma), zeleninou (celer, kedlubna, zelí, mrkev, brambory) a karamelovo-fazolovou omáčkou. Podáváme s kroužky fermentované ředkve a slámou z okurek. Například korejské děti toto jídlo milují :).

144,-

3. Hlavní chod č. 2: Curry rice  ( i🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam

Curry po korejsku s vepřovou kýtou (Ta farma) / se žampiony (Vysoké Mýto),, zeleninou: cibule, mrkev, brambory (mlýn Podhora) a korejskou curry omáčkou. Podáváme s rýží a kimchi.

144,- / 134,- (vege)

 

Pátek 6.8.

1. Polévka: Mandu-guk s plněnými taštičkami

alergeny: vajíčko, lepek

Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými taštičkami mandu plněnými kimchi a tofu. Podáváme s jarní cibulkou (volitelné).

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

BIBIMBAP ( i🌱vege)

alergeny: vajíčko, lepek, sója, rybí omáčka v kimchi, sezam, sójová omáčka

Tradiční korejský bibimbap - rýže se zeleninou (mrkev, paprika zelená, paprika žlutá, paprika oranžová, baby špenát, cuketa), kimchi, bibim omáčkou, marinovaným hovězím masem (farma Zelený) / žampiony (Vysoké Mýto). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava) a sezamem.

159,-

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské, mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího listového těsta s farmářským mletým (hovězí 45%, vepřové 45%, vepřové sádlo 10%, Ta farma) posypané sezamem.

SET TŘÍ SALÁTŮ DLE VÝBĚRU (150 g) - na výběr máme: kimchi, mrkvový, okurkový, hlívový, mungo klíčkový. V nabídce máme i poloviční porci (75 g).

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, JOJOBA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích,

MILKIS  ORIGINAL (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj),

SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.