top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a domácím vegan kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (BIO z ekologického chovu, farma Buč).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.

Dezert:

Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nebo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové sušenky. 

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),

NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín

SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.

 

Pondělí 27.11.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu. Podáváme s rýží a salátem.

59,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chamchi-kimchi-jjigae

alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi

Pikantní dušené tradiční kimchi s konzervovaným tuňákem, tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

164,- 

 

Úterý 28.11.

1. Polévka: Kuřecí s trhaným těstem

 alergeny: lepek, vajíčko
Kuřecí polévka s domácím trhaným těstem, zeleninou (mrkev, cibule, brambory) (Mlýn Podpora), kuřecími prsy (Klatovy), vajíčkem (BIO, farma Buč) a petrželkou.

 59,- 

2. Hlavní chod č. 1: 

Donkasseu s máslovými bramborami a coleslaw (gluten-free)

alergeny: vajíčko

Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s tonkatsu omáčkou. máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a coleslaw.

164,-

3. Hlavní chod č. 2:

Pork bulgogi s rýží a kimchi

alergeny: lepek, sója, sezam, rybí omáčka v kimchi

Pikantní vepřová kýta (Plasy) marinovaná v korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a tradičním kimchi.

169,-

 

 

 

 

 

 

Středa 29.11.

1. Polévka: Kimchi-guk

 alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, lepek

Tradiční korejská pikantní polévka s tradičním kimchi, vepřovou kýtou (Plasy), tofu, korejskou chilli pastou a jarní cibulkou.

 59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Curry rice (i🌱vegan)

alergeny: lepek
Korejská curry omáčka s vepřovou kýtou (Plasy), zeleninou (cibule, mrkev, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

164,- / 159,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Bulgur se zapečeným kuřecím stehnem a salátem

alergeny: pšenice, mléko

Bulgur na másle se zapečeným kuřecím stehnem (Klatovy) marinovaným ve speciální smetanové marinádě dle receptu od babičky. Podáváme se zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).

164,-

 

Čtvrtek 30.11.

1. Polévka: Frikadelková

 alergeny: lepek v nudlích
Polévka s masovými kouličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.

 59,- 

2. Hlavní chod č. 1: 

Lula karbanátky (gluten-free)

alergeny: žádné
Zapečené bezlepkové lula karbanátky (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se šťavnatou, nízkokalorickou, zdravou na cévy pohankou, nakládanou cibulkou a zeleninovým salátem z okurek a rajčat.

164,-

3. Hlavní chod č. 2:

Chicken udon teriyaki

alergeny: lepek, sója
Udon nudle s kuřecím masem (Klatovy), zeleninou (Mlýn Podhora) a nasládlou teriyaki omáčkou. Podáváme s jarní cibulkou (volitelné).

169,-

 

Pátek 1.12.

1. Polévka:  Mandu-guk

 alergeny: lepek

Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými vege taštičkami mandu plněnými zeleninou. Podáváme s petrželkou.

 59,- 

2. Hlavní chod č. 1: 

Bibimbap (i🌱vege, lze vegan)

alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam
Bibimbap (pro masojedlíky) (185, W 215) Tradiční korejský bibimbap - rýže, sezamový olej, zelenina (mrkev, paprika mix, cuketa, klíčky mungo, žampiony), tradiční kimchi, naše speciální pikantní bibim omáčka, marinované hovězí maso (farma Zelený, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč) a sezamem.

Pozn. 1: všechny ingredience jsou volitelné. Pozn. 2: lze zvolit level pálivosti: žádný / trochu / středně / pořádně pálivý. Defaultně předpokládáme střední pálivost :). Pozn. 3: lze vegan (bez vajíčka) i bez lepku (bez pikantní biblím omáčky).

185,- / 175,- (vege) 

bottom of page