top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 16.6.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Japchae (i🌱vege, lze vegan)

alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko
Korejské, zdravé, bezlepkové, batátové nudle se zeleninou (cuketa, paprika, okurka, mrkev), sezamovým olejem, marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná) nebo s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč), ochucenou sójovou omáčkou (volitelné) a sezamem.

169,- / 164,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Dakbokkeumtang

alergeny: sezam, lepek

Jemně pikantní kuřecí špalíčky s kostí (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora), korejskou chilli pastou a petrželkou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.
Pozn.: bez oleje

169,- 

 

Úterý 17.6.

1. Polévka: Kuřecí polévka s taveným sýrem

 alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko

Kuřecí polévka s taveným sýrem (Madetka), kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.

59,- / 2/3 porce 45-

2. Hlavní chod č. 1:

Bokkeumbap

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

169,- / 164,- (vege, vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Donkasseu (gluten-free)

alergeny: vajíčko

Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.

174,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 18.6.

1. Polévka: Okroshka

(gluten-free)

 alergeny: mléko, vajíčko

Studená, lehká, letní, vegetariánská polévka s ředkvičkami, okurkou, rajčetem, bramborami, vajíčkem (BIO, farma Buč), koprem a jarní cibulkou na kefírovém základu.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Jjajangmyeon

alergeny: lepek, celer, sója

Tradiční korejské pšeničné nudle s karamelovo-fazolovou omáčkou z vepřové kýty (Plasy), zeleniny (celer, kedlubna, zelí, mrkev, cuketa). Podáváme s kroužky fermentované ředkve daikon a slámou z čerstvých okurek.

174,-

3. Hlavní chod č. 2:

Kkanpunggi

alergeny: sójová omáčka, lepek, sezam

Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní.

189,-

 

 

Čtvrtek 19.6.

1. Polévka: Doenjang-guk

(🌱vege, gluten-free)

 alergeny: sója, vajíčko

Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Kadicha (i 🌱vegan)

alergeny: sójová omáčka

Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu se zeleninou (paprika, rajče), vepřovou kýtou (Třemošná) česnekem a korejským kořením. Podáváme s rýží a lehce pikantním zeleninovým salátem.

169,- / 164,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Beef bulgogi burrito

alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko, vajíčko

Tortilla plněná marinovaným ve speciální korejské bulgogi marinádě hovězím mletým (farma Čečkovice), domácí majonézou, smaženým kimchi, rýží, červenými fazolemi a jarní cibulkou. Podáváme se zeleninovým salátem a domácím smetanovo-jogurtovým dipem.

189,-

 

 

 

 

Pátek 20.6.

1. Polévka: Mandu-guk

 alergeny: lepek

Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými vege taštičkami mandu plněnými zeleninou. Podáváme s petrželkou a jarní cibulkou (volitelné).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Golubce (gluten-free)

alergeny: lepek v chlebu

Zelné závitky plněné mletým masem mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (mrkev, brambory)(Mlýn Podhora). Podáváme s petrželkou (volitelné), česnekem (volitelné), lehkým chilli posypem (volitelné), chlebem a mrkvovým salátem.

174,-

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka, lepek

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

189,-

Těšíme se na Vás!

S láskou a pokorou Korjo-Saram

bottom of page