IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 21.6.

1. Polévka: Dak-kalguksu s kimchi

alergeny: lepek, sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi

Tradiční korejská polévka - kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými tenkými pšeničnými nudlemi, cuketou (volitelné), žampiony (volitelné, Vysoké Mýto) a jarní cibulkou (volitelné). Podáváme s kimchi.

79,- / 59,- (bez kimchi)

2. Hlavní chod č. 1: Plněné papriky s chlebem a mrkvovým salátem

alergeny: lepek, sója

Plněné bílé papriky farmářským mletým masem mix (Ta farma) s rýží a zeleninou (cibule, mrkev, brambory, Mlýn Podhora) z jednoho hrnce s čerstvou petržlekou. Podáváme s chlebem Sebera a mrkvovým salátem.

139,-

3. Hlavní chod č. 2: Japchae    (i 🌱vege)

 alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko

Korejské nízkokalorické batátové nudle s paprikou mix, klíčky mungo, mrkví, žampiony, špenátem, speciální sójovou omáčkou s koriandrem (volitelné), sezamem a marinovanou vepřovou krkovicí (Ta farma) / s vaječnou omeletou z volného chovu.

144,- / 134,-

Úterý 22.6.

1. Polévka: Doenjang-guk (🌱vege, gluten-free)

alergeny: sója, vajíčko

Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, žampiony), tofu a vajíčkem (volný chov, Šumava). Podáváme s koriandrem (volitelné).

59,-

2. Hlavní chod č. 1: Středoasijský lagman

 alergeny: lepek

Tradiční středoasijský lagman - pšeničné válcované nudle se speciální omáčkou z farmářského hovezího masa (farma Zelený) a zeleninou (mlýn Podhora). Podáváme s čerstvým koriandrem (volitelné) a mrkvovým salátem.

139,-

3. Hlavní chod č. 2: Chamchi kimchi jjigae s rýží a salátem z hlívy/mrkve

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka, sezam

Dušené kimchi s tuňákem, tofu, korejským chilli, jarní cibulkou. Podáváme s rýží a salátem z hlívy ústřičné/mrkve.

159,-

Středa 23.6.

1. Polévka: Žampionová se smetanou

alergeny: žádné

Vegetarináská polévka se zeleninou (mrkev, brambory, cibule), žampiony (Vysoké Mýto), zakysanou smetanou a petrželkou.

59,-

2. Hlavní chod č. 1: Jjajangmyeon

 alergeny: lepek, celer, sója

Tradiční korejský jjanjangmyeon s pšeničnými nudlemi, vepřovým masem (Ta farma), zeleninou (celer, kedlubna, zelí, mrkev, brambory) a karamelovo-fazolovou omáčkou. Podáváme s kroužky fermentované ředkve a slámou z okurek. 

144,- 

3. Hlavní chod č. 2:  Sumec s domácím rajčatovo-česnekovým dipem a bramborovou kaší

alergeny: lepek, smetana

Smažený africký sumec (sádky Soběkury) podávaný s bramborovou kaší (Mlýn Podhora) a domácím rajčatovo-česnekovo-koriandrovým (lze bez koriandru) dipem a mrkvovým salátem. 

159,-

Čtvrtek 24.6.

1. Polévka: Kimchi-sujebi (🌱vege)

 alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi

Zeleninový vývar s kimchi, domácím trhaným těstem a zeleninou.

59,-

2. Hlavní chod č. 1: Pork bulgogi s rýží a kimchi

alergeny: lepek, sója, sezam

Marinované vepřové maso (Ta farma) ve speciální korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a kimchi nebo mrkvovým salátem.

149,-

3. Hlavní chod č. 2: Beef Udon Teriyaki

alergeny: lepek, sója

Udon nudle s farmářským hovězím (farma Zelený), zeleninou a teriyaki omáčkou. Podáváme s jarní cibulkou.

154,-

 

Pátek 25.6.

1. Polévka: Mandu-guk

alergeny: lepek 

Korejská polévka s hovězím masem (farma Zelený) s korejskými taštičkami mandu plněnými kuřecím masem a zeleninou a jarní cibulkou.

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

BIBIMBAP (i🌱vege)

alergeny: vajíčko, sója, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam

Tradiční korejský bibimbap - rýže se zeleninou (mrkev, paprika zelená, paprika žlutá, paprika oranžová, špenát, cuketa, klíčky mungo), kimchi, pálivou bibim omáčkou, marinovaným hovězím masem (farma Zelený) / žampiony (Vysoké Mýto). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava) a sezamem.

159,-

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské, mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího listového těsta s farmářským mletým (hovězí 45%, vepřové 45%, vepřové sádlo 10%, Ta farma) posypané sezamem.

SET TŘÍ SALÁTŮ DLE VÝBĚRU (150 g) - na výběr máme: kimchi, mrkvový, okurkový, hlívový, mungo klíčkový. V nabídce máme i poloviční porci (75 g).

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, JOJOBA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích,

MILKIS  ORIGINAL (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj),

SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.