IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 25.10.

1. Polévka: Miyeok-guk s rýží a salátem

 alergeny: sója

Tradiční bezlepková korejská polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu. Podáváme s rýží a salátem z hlívy ústřičné.

79,- / 59,- (bez přílohy)

2. Hlavní chod č. 1: Japchae    (i 🌱vege)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické batátové nudle s paprikou mix, klíčky mungo, mrkví, cuketou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Ta farma) / s vaječnou omeletou z volného chovu (Šumava). 

144,- / 134,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chamchi kimchi jjigae

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka, sezam

Dušené kimchi s tuňákem, tofu, korejským chilli, jarní cibulkou. Podáváme s rýží a pa kimchi z jarní cibulky.

159,-

Úterý 26.10.

1. Polévka: Dak-kalguksu s pšeničnými nudlemi a kimchi

 alergeny: lepek, sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi

Tradiční korejská polévka - kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými tenkými pšeničnými nudlemi, cuketou (volitelné), žampiony (volitelné, Vysoké Mýto) a jarní cibulkou (volitelné). Podáváme s kimchi.

79,- / 59,- (bez kimchi)

2. Hlavní chod č. 1:  

Pohanka s karbanátky a salátem

alergeny: žádné

Vařená pohanka s pečenými karbanátky podávanými s nakládanou cibulkou dle rodinného receptu. Podáváme se zeleninovým salátem.

139,- 

3. Hlavní chod č. 2:

Bokkeumbap (i 🌱vege)

alergeny: lepek, vajíčko, sezam

PKorejské jemně pikantní "risotto" se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev), vepřovým masem (Ta farma), kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou. Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava) a sýrem cheddar.

144,- / 134,- (vege)

Středa 27.10.

1. Polévka: Boršč

alergeny: lepek v chlebu

Silný hovězí vývar (farma Zelený), zelenina (cibule, mrkev, červená řepa, brambory, zelí), koření. Podáváme s koprem (volitelné), česnekem (volitelné), zakysanou smetanou Kunin (volitelné) a chlebem Sebera (volitelné). 

69,-

2. Hlavní chod č. 1:

Jjajangmyeon

 alergeny: lepek, celer, sója

Tradiční korejský jjanjangmyeon s korejskými pšeničnými nudlemi, vepřovým masem (Ta farma), zeleninou (celer, kedlubna, zelí, mrkev, brambory) a karamelovo-fazolovou omáčkou. Podáváme s kroužky fermentované ředkve a slámou z okurek.

144,-

3. Hlavní chod č. 2: Budae Jjigae

alergeny: mléko, lepek, rybí omáčka v kimchi

Tradiční pikantní korejský pokrm - vepřová krokovice (Ta farma), zelenina (zelí, cibule, mrkev, jarní cibulka), klobása z hovězího masa a šunka nejvyšší jakosti (Šůsovi, Klatovy), kimchi, instantní ramen nudle, žampiony (Vysoké Mýto) a mozzarella na zeleninovém vývaru z mořských řas.

159,-

Čtvrtek 28.10.

ZAVŘENO

 

Pátek 29.10.

1. Polévka: Doenjang-guk (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: vajíčko, sója

Tradiční korejská polévka s miso pastou, tofu, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, žampiony) a vajíčkem (volný chov, Šumava). Podáváme s koriandrem (volitelné). 

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Golubce 

 alergeny: lepek v chlebu

Golubce - zelné listy plněné mletým masem mix (Ta farma, 70% hovězí, 30% vepřové) se zeleninou (mlýn Podhora) z jednoho hrnce. Podáváme s petrželkou (volitelné), česnekem (volitelné), chlebem Sebera.

139,-

3. Hlavní chod č. 2: Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, lepek, mléko

Korejský tradiční pikantní buldak z farmářských kuřecích prsou (Šůsovi, Klatovy) s korejskou chilli pastou, rýžovými koláčky, zázvorem, farmářským medem (BeeCaver) a mozzarellou. Podáváme s rýží a kimchi.

159,-

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské, KIMCHI  veganské "dětské" z hlávkového zelí, mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 45%, vepřové 45%, vepřové sádlo 10%, Ta farma) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.

SET TŘÍ SALÁTŮ DLE VÝBĚRU (150 g) - na výběr máme: kimchi, mrkvový, okurkový, hlívový, mungo klíčkový. V nabídce máme i poloviční porci (75 g).

Dezert:

Tradiční medový dezert ČAK-ČAK (vajíčka z volného chovu, farmářský med, pšeničná mouka, cukr, sezam, špetka soli)

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),

MILKIS  ORIGINAL (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj),

SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.