top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 17.6.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Kadicha (i 🌱vegan)

alergeny: sójová omáčka

Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu s vepřovou kýtou (Plasy), paprikou, rajčetem, koriandrem a česnekem. Podáváme s rýží a jemně pikantním korejským zeleninovým salátem (zelí, okurky, rajčata).

164,- / 159,- (vegan)

Úterý 18.6.

1. Polévka: Okroshka

(🌱vege, gluten-free)

 alergeny: mléko, vajíčko

Studená, lehká, vegetariánská polévka s ředkvičkami, okurkou, rajčetem, bramborami, vajíčkem (BIO, farma Buč), koprem a jarní cibulkou na kefírovém základu. P.S. je to fakt pecka!

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Bokkeumbap (i 🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Donkasseu (gluten-free)

alergeny: vajíčko

Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovko-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.

169,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 19.6.

1. Polévka: Čočková polévka

(🌱vege, gluten-free)

 alergeny: vajíčko

Lehká vegetariánská polévka se zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora), čočkou, vajíčkem (BIO, farma Buč) a petrželkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Curry rice (i 🌱vegan)

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s vepřovou kýtou (Plasy) / žampiony, zeleninou (cibule, mrkev, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

164,- / 159,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Kkanpunggi

alergeny: sójová omáčka, lepek, sezam

Ručně smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích prsou a špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s rýží a korejským salátem dle aktuální nabídky.

169,-

 

 

 

Čtvrtek 20.6.

1. Polévka: Frikadelková polévka

alergeny: lepek v nudlích

Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou. 

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Cheese kimchi quesadillas

(i 🌱vege)

alergeny: lepek, smetana, rybí omáčka v kimchi

Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (cibule, paprika mix, mrkev, cuketa), smaženého tradičního / vegan kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).

164,- / 159,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Pork kimchi

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka, sezam

Pikantní vepřová kýta (Plasy) marinovaná v korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

169,-

 

 

 

 

 

 

Pátek 21.6.

1. Polévka: Kimchi-sujebi🌱

 alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi

Jemně pikantní zeleninový vývar s tradičním kimchi, domácím trhaným těstem a jarní cibulkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Budae jjigae

alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, mléko, lepek, sezam

Jemně pikantní vepřová kýta (Plasy) se zeleninou (zelí, žampiony (volitelné)), klobásou z hovězího masa a vídeňským párkem (Klatovy), kimchi a sýrem cheddar. Podáváme s rýží a korejským salátem dle aktuální nabídky.

169,-

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

174,-

 

 


 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným norským lososem,

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a domácím vegan kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (BIO z ekologického chovu, farma Buč).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.

Dezerty:

Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nebo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové/ovesné/tvarohové sušenky. 

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),

NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.

 

bottom of page