



Pondělí 10.2.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.
65,- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1: Japchae
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka
Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná, pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).
169,- / 164,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Chicken curry rice
alergeny: lepek
Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
169,-
Úterý 11.2.
1. Polévka: Kuřecí polévka
alergeny: lepek v polévkových nudlích
Polévka se zapečenými kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné).
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
169,- / 164,- (vege, vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Yangnyeom-tongdak
alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam
Ručně 2x smažená na čerstvém oleji kuřecí křídla (Klatovy) obalená ve speciální lehce pikantní korejské omáčce. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
174,-
Středa 12.2.
1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)
alergeny: smetana
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Donkasseu (gluten-free)
alergeny: vajíčko
Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.
174,-
3. Hlavní chod č. 2:
Maeuntang
alergeny: sójová omáčka, sezam, sója
Pikantní filety ze sumečka afrického bez kostí (sádky Soběkury) s korejskou chilli a miso pastou, zeleninou (cibule, brambory, mrkev) (Mlýn Podpora), chilli papričkami na zeleninovém vývaru. Podáváme s rýží a korejským zeleninovým salátem.
199,-
Čtvrtek 13.2.
1. Polévka: Kuřecí polévka s taveným sýrem
alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko
Kuřecí polévka s taveným sýrem (Madetka), kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Cheese kimchi quesadillas
(i 🌱vege)
alergeny: lepek, smetana, rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka
Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (paprika, cuketa), smaženého tradičního kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).
169,- / 164,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Jeyuk Bokkeum
alergeny: sójová omáčka, sezam, lepek, rybí omáčka v kimchi
Jemně pikantní smažený 24 hodin marinovaný libový vepřový bůček (Třemošná) s korejskou chilli pastou, kořením sezamem. Podáváme s rýží a kimchi dle aktuální nabídky.
174,-
Pátek 14.2.
1. Polévka: Mandu-guk
alergeny: lepek
Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými vege taštičkami mandu plněnými zeleninou. Podáváme s petrželkou a jarní cibulkou (volitelné).
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bibimbap (i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam
Tradiční korejský bibimbap - rýže, sezamový olej, zelenina (mrkev, paprika, cuketa, klíčky mungo, žampiony), tradiční kimchi / vegan kimchi, naše speciální pikantní bibim omáčka, marinované hovězí maso (farma Čečkovice). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč) a sezamem.
199,- / 189,- (vege, vegan)