Pondělí 14.10.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.
65,- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1: Japchae
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka
Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).
164,- / 159,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Chicken curry rice
alergeny: lepek
Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
169,-
Úterý 15.10.
1. Polévka: Hrachová polévka (gluten-free)
alergeny: lepek v krutoncích
Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Plasy), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou. Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap (i 🌱vege)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
164,- / 159,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Sumeček s bramborovou kaší, rajčatovým dipem a salátem
alergeny: lepek, mléko
Ručně smažené filety ze sumečka afrického bez kostí (sádky Soběkury) s jemnou bramborovou kaší na másle (Mlýn Podhora), domácím rajčatovým dipem a zelným salátem.
199,-
Středa 16.10.
1. Polévka: Frikadelková polévka
alergeny: lepek v nudlích
Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou. Pozn.: bez polévkových nudlí je polévka bez lepku.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Donkasseu (gluten-free)
alergeny: vajíčko
Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovko-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.
169,-
3. Hlavní chod č. 2:
Chicken udon teriyaki
alergeny: lepek
Udon nudle s kuřecími prsy a špalíčky (Klatovy), mrkví (Mlýn Podhora) a teriyaki omáčkou. Podáváme s jarní cibulkou (volitelné).
174,-
Čtvrtek 17.10.
1. Polévka: Doenjang-guk
(🌱vege, gluten-free)
alergeny: sója, vajíčko
Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Kimchi jjigae
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, sójová omáčka
Pikantní vepřový libový bůček (Plasy) s tradičním kimchi, korejskou chilli pastou, tofu a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a korejským salátem dle aktuální nabídky.
169,-
3. Hlavní chod č. 2:
Gochujang chicken
alergeny: sójová omáčka, sezam, lepek
Pikantní kuřecí kousky (Klatovy) s korejskou chilli pastou gochujang, korejským kořením, sezamem a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a tradičním kimchi.
174,-
Pátek 18.10.
1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)
alergeny: smetana
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Kadicha (i 🌱vegan)
alergeny: sójová omáčka
Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu s vepřovou kýtou (Plasy), paprikou, rajčetem, koriandrem a česnekem. Podáváme s rýží a jemně pikantním korejským zeleninovým salátem (zelí, okurky, rajčata).
169,- / 164,- (vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Cheese buldak
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka
Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.
174,-