IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 3.5.

1. Polévka: Dak-kalguksu s pohankovými nudlemi a kimchi (gluten-free)

alergeny: rybí omáčka v kimchi

Tradiční korejská polévka - kuřecí vývar z farmářského kuřete (farma Zelený) s korejskými pohankovými soba nudlemi, cuketou (volitelné), žampiony (volitelné) a jarní cibulkou (volitelné). Podáváme s kimchi.

79,- / 65,- (bez kimchi)

2. Hlavní chod č. 1: Plněné papriky s chlebem Sebera a mrkvovým salátem

 alergeny: lepek v chlebu

Plněné bílé papriky farmářským mletým masem mix (Ta farma) s rýží a zeleninou (cibule, mrkev, brambory, Mlýn Podhora) z jednoho hrnce s čerstvou petržlekou. Podáváme s chlebem Sebera a mrkvovým salátem.

139,-

3. Hlavní chod č. 2:  Jjanjagmyeon

alergeny: lepek, celer, sója

Tradiční korejský jjanjangmyeon s pšeničnými nudlemi, vepřovým masem (Ta farma), zeleninou a karamelovo-fazolovou omáčkou. Podáváme s kroužky fermentované ředkve a slámou z okurek.

144,-

Úterý 4.5.

1. Polévka: Miyeok-guk s rýží a salátem (gluten-free)

alergeny: sója

Tradiční korejská polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, polévka pastami a tofu. Podáváme s rýží a mrkvovým salátem.

79,- / 59,- (bez přílohy)

2. Hlavní chod č. 1: Bokkeumbap (i 🌱vege verze)

 alergeny: sója, lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko

Korejské "risotto" se zeleninou: cuketa, paprika mix, cibule a mrkev (mlýn Podhora), kimchi, korejskou chilli pastou, vepřovým masem (Ta farma). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava) a sýrem cheddar.

144,- / 134,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2: Dakgangjeong s pečenými bramborami a dipem

alergeny: sójová omáčka, hořčice, arašídy

Pikantní farmářská kuřecí křídla (Šůsovi, Klatovy) ručně smažená na minimálním množství oleje, obalená ve speciální korejské pikantní  omáčce. Podáváme s praženými arašídy, pečenými bramborami a dipem.

159,-

Středa 5.5.

1. Polévka: Miso polévka (gluten-free, 🌱vege)

alergeny: vajíčko, sója

Tradiční korejská vegetariánská polévka s miso pastami, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná). Podáváme s koriandrem (volitelné).

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Bůček po korejsku s rýží a salátem z hlívy ústřičné

 alergeny: lepek, sója, sezam

Farmářský vepřový bůček (Ta farma) marinovaný ve speciální korejské pikantní marinádě se zeleninou, zázvorem, medem (Beecaver). Podáváme s rýzí a salátem z hlívy ústřičné nebo klíčků mungo.

139,- 

3. Hlavní chod č. 2: Pork bulgogi s rýží a kimchi

alergeny: sezam, lepek, sója

Marinované vepřové maso (Ta farma) ve speciální korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a kimchi nebo mrkvovým salátem. 

149,-

Čtvrtek 6.5.

1. Polévka: Kimchi-sujebi (🌱vege)

 alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi

Korejská polévka s kimchi, domácím trhaným těstem, pálivou chilli pastou a zeleninou.

59,-

2. Hlavní chod č. 1: Donkasseu kuřecí s máslovo-koprovými bramborami a coleslaw

alergeny: vajíčko

Bezlepkový řízek z kuřecích prsou (Šůsovi, Klatovy) s omáčkou tonkatsu, máslovo-koprovými bramborami (mlýn Podhora) a salátem coleslaw.

144,-

3. Hlavní chod č. 2: Tradiční buldak s rýží a kimchi

alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi

Korejský tradiční pálivý buldak z farmářských kuřecích prsou (Šůsovi, Klatovy) s korejskou chilli pastou, zázvorem, farmářským medem (Beecaver) a mozzarellou. Podáváme s rýží a kimchi.

159,-

 

Pátek 7.5.

1. Polévka: Udon polévka s mořskými řasami a vajíčkem z volného chovu

 alergeny: vajíčko

Kuřecí vývar (farma Zelený) s nudlemi udon, mořskými řasami a vajíčkem (volný chov, Šumava).

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Japchae (🌱vege)

alergeny: sója, lepek, sezam, rybí omáčka v kimchi

Korejské nízkokalorické batátové nudle s vaječnou omeletou (volný chov, Rokycany) / vepřovou krkovicí (Ta farma), paprikou mix, špenátem, mrkví, cuketou, speciální ochucenou sójovou omáčkou s koriandrem (volitelné) a sezamem.

144,- / 134,- (vege)

2. Hlavní chod č. 2:

Dak-galbi s rýží a pa kimchi z jarní cibulky

alergeny: sója, lepek, sezam, rybí omáčka v kimchi

Pálivé farmářské kuřecí (Šůsovi, Klatovy) s kimchi, korejskými rýžovými paličkami ve speciální pálivé omáčce se zeleninou (batáty, zelí, mrkev, cibule). Podáváme s rýží a pa kimchi z karní cibulky.

159,-

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava), KIMBAP s tuňákem a kimchi, KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava), SAMSA - pečené taštičky z domácího listového těsta s farmářským mletým (hovězí 45%, vepřové 45%, vepřové sádlo 10%, Ta farma) posypané korejským sezamem.

Nápoje:

YUZU čaj (s sebou na cestu studený či horký nebo do zásoby ve sklenicích),

ALOE VERA čaj (s sebou na cestu studený či horký), ZÁZVOROVÝ čaj (s sebou na cestu studený či horký), MILKIS různé druhy (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj).

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.