



Pondělí 17.3.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.
65,- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1: Japchae
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka
Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná, pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).
169,- / 164,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Chicken curry rice
alergeny: lepek
Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
169,-
Úterý 18.3.
1. Polévka: Hrachová polévka (gluten-free)
alergeny: lepek v krutoncích
Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Plasy), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou.
Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
169,- / 164,- (vege, vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Donkasseu (gluten-free)
alergeny: vajíčko
Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.
174,-
Středa 19.3.
1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)
alergeny: smetana
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Lula karbanátky (gluten-free)
alergeny: žádné
Zapečené bezlepkové lula karbanátky (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se šťavnatou, nízkokalorickou, zdravou na cévy pohankou, nakládanou cibulkou a zeleninovým salátem z okurek a rajčat.
Pozn.: lze s rýží (uveďte do poznámky)
169,-
3. Hlavní chod č. 2:
Kkanpunggi
alergeny: sójová omáčka, lepek, sezam
Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích prsou a špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s rýží a korejským zelným lehce pikantním salátem.
179,-
Čtvrtek 20.3.
1. Polévka: Frikadelková polévka
alergeny: lepek v nudlích
Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.
Pozn.: bez polévkových nudlí je polévka bez lepku.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Cheese kimchi quesadillas
(i 🌱vege)
alergeny: lepek, smetana, rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka
Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (paprika, cuketa), smaženého tradičního kimchi / vegan kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).
169,- / 164,- (vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Pork bulgogi
alergeny: lepek, sója, sezam
Pikantní vepřová kýta (Plasy) marinovaná v korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.
174,-
Pátek 21.3.
1. Polévka: Kimchi-sujebi🌱
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi
Jemně pikantní zeleninový vývar s tradičním kimchi, domácím trhaným těstem a jarní cibulkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Budae jjigae
alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, mléko, lepek, sezam
Jemně pikantní vepřová krkovice (Třemošná) se zeleninou (zelí, žampiony (volitelné)), klobásou z hovězího masa a vídeňským párkem (Klatovy), kimchi a sýrem cheddar (volitelné) na zeleninovém vývaru. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
174,-
3. Hlavní chod č. 2:
Cheese buldak
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka
Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.
184-