
Pondělí 10.11.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Čečkovice), mořskými řasami wakame, miso a tofu.
65,- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1:
Japchae (i🌱vege, lze vegan)
alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko
Korejské, zdravé, bezlepkové, batátové nudle se zeleninou (cuketa, paprika, okurka, mrkev), sezamovým olejem, marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná) nebo s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč), ochucenou sójovou omáčkou (volitelné) a sezamem.
169,- / 164,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Chicken curry rice
alergeny: lepek
Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
169,-
Úterý 11.11.
1. Polévka: Kuřecí polévka s taveným sýrem
alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko
Kuřecí polévka s taveným sýrem (Madetka), kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
169,- / 164,- (vege, vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Donkasseu (gluten-free)
alergeny: vajíčko
Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.
179,-
Středa 12.11.
1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)
alergeny: smetana
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
Pozn.: bez smetany je polévka veganská.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Lula karbanátky (gluten-free)
alergeny: žádné
Zapečené bezlepkové lula karbanátky (50% hovězí, 50% vepřové) (Třemošná) se šťavnatou, nízkokalorickou, zdravou na cévy pohankou, nakládanou cibulkou a zeleninovým salátem z okurek a rajčat.
Pozn.: lze s rýží
169,-
3. Hlavní chod č. 2:
Pork bulgogi
alergeny: lepek, sója, sezam
Pikantní vepřová kýta (Třemošná) marinovaná ve speciální korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
189,-
Čtvrtek 13.11.
1. Polévka: Frikadelková polévka
alergeny: lepek v polévkových nudlích
Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Třemošná) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.
Pozn.: bez polévkových nudlí je polévka bez lepku.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Pork kimchi
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka
Jemně pikantní vepřová krkovice (Třemošná) s tradičním kimchi, tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a kimchi dle aktuální nabídky.
184,-
3. Hlavní chod č. 2:
Beef bulgogi burrito
alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko, vajíčko
Tortilla plněná marinovaným ve speciální korejské bulgogi marinádě hovězím mletým (99,9% masa, farma Čečkovice), domácí majonézou, smaženým kimchi, rýží, červenými fazolemi a sýrem cheddar. Podáváme se zeleninovým salátem a domácím smetanovo-jogurtovým dipem.
189,-
Pátek 14.11.
1. Polévka: Tom yum (🌱vege, gluten-free)
alergeny: sója
Jemně pikantní vegetariánská polévka se zeleninou (žampiony, paprika, cuketa, mrkev, brokolice), tofu, kokosovým mlékem, citrónovou trávou a limetkou.
65,- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bibimbap (i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam
Tradiční korejský bibimbap - rýže, sezamový olej, zelenina (mrkev, paprika, cuketa, klíčky mungo, žampiony), tradiční kimchi / vegan kimchi, naše speciální pikantní bibim omáčka, marinované hovězí maso (farma Čečkovice). Podáváme s volským okem (0CZ, farma Buč) a sezamem.
219,- / 189,- (vege, vegan)


