IMG-20200901-WA0011.jpg

MENU 28.1., čtvrtek

UDON NUDLE S MARINOVANÝM FARMÁŘSKÝM HOVĚZÍM A TERIYAKI OMÁČKOU

 

Složení: udon nudle, farmářské hovězí maso (farma Zelený), česnek, mrkev, lahůdková cibulka, sezamový olej, sójová omáčka, teriyaki omáčka, černý pepř, pražený sezam.

 

Cena: 149,-Kč

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí, mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava), KIMBAP s tuňákem a kimchi, KIMBAP s vajíčkem (pro vegetariány), SAMSA - pečené taštičky z domácího listového těsta s farmářským mletým (hovězí 45%, vepřové 45%, vepřové sádlo 10%) posypané římským kmínem  a sezamem.

Nápoje:

YUZU čaj (s sebou na cestu studený či horký nebo do zásoby ve sklenicích),

ALOE VERA čaj (s sebou na cestu studený či horký), ZÁZVOROVÝ čaj (s sebou na cestu studený či horký), MILKIS různé druhy (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj),

HRUŠKA, HROZNOVÉ VÍNO, ALOE VERA.

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské sladkosti, chipsy a další.

 

Těšíme se na Vás!

S láskou a pokorou Korjo-Sarami