



Pondělí 28.4.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.
65- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1:
Japchae (i🌱vege, lze vegan)
alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko
Korejské, zdravé, bezlepkové, batátové nudle se zeleninou (cuketa, paprika, okurka, mrkev), sezamovým olejem, marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná) nebo s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč), ochucenou sójovou omáčkou (volitelné) a sezamem.
169,- / 164,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Cheese kimchi quesadillas (i🌱vege)
alergeny: lepek, smetana, rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka
Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (paprika, cuketa), smaženého tradičního kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).
169,- / 164,- (vege)
Úterý 29.4.
1. Polévka: Hrachová polévka (gluten-free)
alergeny: lepek v krutoncích
Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Plasy), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou. Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.
59,- / 2/3 porce 45-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
169,- / 164,- (vege, vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Donkasseu (gluten-free)
alergeny: vajíčko
Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.
174,-
Středa 30.4.
1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)
alergeny: smetana
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Pork kimchi
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka
Pikantní vepřová krkovice (Třemošná) s tradičním kimchi, cibulí (Mlýn Podhora), tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.
174-
3. Hlavní chod č. 2:
Kkanpunggi
alergeny: sójová omáčka, lepek, sezamchi, mléko, vajíčko
Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích prsou a špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s rýží a korejským zelným lehce pikantním salátem.
184,-
Čtvrtek 1.5.
Státní svátek
Pátek 2.5.
ZAVŘENO