top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 17.3.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná, pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).

169,- / 164,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chicken curry rice

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.

169,- 

Úterý 18.3.

1. Polévka: Hrachová polévka (gluten-free)

 alergeny: lepek v krutoncích

Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Plasy), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou.
Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Bokkeumbap

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

169,- / 164,- (vege, vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Donkasseu (gluten-free)

alergeny: vajíčko

Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.

174,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 19.3.

1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: smetana

Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Lula karbanátky (gluten-free)

alergeny: žádné

Zapečené bezlepkové lula karbanátky (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se šťavnatou, nízkokalorickou, zdravou na cévy pohankou, nakládanou cibulkou a zeleninovým salátem z okurek a rajčat.
Pozn.: lze s rýží (uveďte do poznámky)

169,- 

3. Hlavní chod č. 2:

Kkanpunggi

alergeny: sójová omáčka, lepek, sezam

Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích prsou a špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s rýží a korejským zelným lehce pikantním salátem.

179,- 

Čtvrtek 20.3.

1. Polévka: Frikadelková polévka

 alergeny: lepek v nudlích

Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou. 
Pozn.: bez polévkových nudlí je polévka bez lepku.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Cheese kimchi quesadillas

(i 🌱vege)

alergeny: lepek, smetana, rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka

Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (paprika, cuketa), smaženého tradičního kimchi / vegan kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).

169,- / 164,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Pork bulgogi

alergeny: lepek, sója, sezam

Pikantní vepřová kýta (Plasy) marinovaná v korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

174,-

 

 

 

 

 

 

 

Pátek 21.3.

1. Polévka: Kimchi-sujebi🌱

 alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi

Jemně pikantní zeleninový vývar s tradičním kimchi, domácím trhaným těstem a jarní cibulkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Budae jjigae

alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, mléko, lepek, sezam

Jemně pikantní vepřová krkovice (Třemošná) se zeleninou (zelí, žampiony (volitelné)), klobásou z hovězího masa a vídeňským párkem (Klatovy), kimchi a sýrem cheddar (volitelné) na zeleninovém vývaru. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.

174,-

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

184

 

Těšíme se na Vás!

S láskou a pokorou Korjo-Sarami

bottom of page