IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 5.12.

1. Polévka: Miyeok-guk s rýží a salátem (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční bezlepková korejská polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu. Podáváme s rýží a salátem.

79,- / 59,- (bez přílohy)

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou z volného chovu (Šumava). 

154,- / 144,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chamchi-kimchi-jjigae

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka, sezam

Dušené tradiční kimchi s tuňákem, tofu, korejským chilli, jarní cibulkou. Podáváme s rýží, sezamem a vegan kimchi z hlávkového zelí.

164,-

Úterý 6.11.

1. Polévka: Doenjang-guk (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: sója, vajíčko

Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, brambory) a vajíčkem (volný chov, Šumava).

59,- 

2. Hlavní chod č. 1:

Bokkeumbap (i 🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi (Mlýn Podhora), korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava), sýrem cheddar a sezamem.

159,- / 149,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Dak-galbi s rýží a kimchi z bílé ředkve

alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko

Jemně pikantní kuřecí špalíčky (Klatovy) se zeleninou (batáty, mrkev, cibule, zelí, Mlýn Podhora), rýžovými koláčky a korejským chilli. Podáváme s rýží a tradičním kimchi z bílé ředkve. Pozn.: tento pokrm neobsahuje ani kapku oleje!

164,-


 

 

 

Středa 7.12.

1. Polévka: Hrachová polévka

 alergeny: lepek v krutoncích

Polévka s žlutým hrachem, vepřovou kýtou (Plasy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), pečenými krutony a petrželkou. Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Lula karbanátky (gluten-free)

alergeny: žádné

Bezlepkové zapečené lula karbanátky (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se šťavnatou nízkokalorickou pohankou, nakládanou cibulkou (Mlýn Podhora) a zeleninovým salátem z oku-rek a rajčat.

154,- 

3. Hlavní chod č. 2:

Budae Jjigae

alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, mléko, lepek, sezam

Jemně pikantní vepřová krkovice a kýta (Plasy) s tradičním kimchi, zeleninou (zelí, cibule, brambory, žampiony, Mlýn Podhora, Vysoké Mýto), klobásou z hovězího masa (Šůsovi), šunkou nejvyšší jakosti (Klatovy), jarní cibulkou a sýrem cheddar na zeleninovém vývaru. Podáváme s rýží se sezamem.

169,-

 

 

 

Čtvrtek 8.12.

1. Polévka: Boršč (gluten-free)

 alergeny: lepek v chlebu

Hovězí vývar (farma Zelený), zelenina (cibule, mrkev, červená řepa, brambory, zelí) (Mlýn Podpora), koření. Podáváme s koprem (volitelné), česnekem (volitelné), zakysanou smeta-nou (volitelné) a chlebem (Bayer). 

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Cheese kimchi quesadillas

(i 🌱vege)

alergeny: lepek, mléko, sójová omáčka, sezam

Tortilla plněná pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (cibule, pap-rika mix, cuketa), smaženého tradičního kimchi / vegan kimchi (Mlýn Podhora), korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, polníček, rukola, domácí zálivka).

159,- / 149,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Dakgangjeong s pečenými bramborami a dipem

alergeny: sójová omáčka, hořčice, arašídy, mléko

Křupavá ručně smažená na čerstvém oleji kuřecí křídla (Klatovy) obalená ve speciální kore-jské jemně pikantní omáčce. Podáváme s pečenými bramborami (Mlýn Podhora), arašídy a smetanovým dipem.

164,-

Pátek 9.12.

1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: mléko

Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou a petrželkou (volitelné).

59,- 

2. Hlavní chod č. 1:

Golubce s mrkvovým salátem (gluten-free)

alergeny: lepek v chlebu

Bezlepkové zelné závitky plněné mletým masem mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (mrkev, cibule, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s petrželkou (volitelné), česnekem (volitelné, Mlýn Podhora), chlebem (Bayer) a mrkvovým salátem (Mlýn Podhora).

154,-

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvo-rem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

164,-

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.

SET TŘÍ SALÁTŮ DLE VÝBĚRU (150 g) - na výběr máme: kimchi, mrkvový, okurkový, hlívový, mungo klíčkový. V nabídce máme i poloviční porci (75 g).

Dezert:

Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nbeo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové sušenky. 

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),

NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín

SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.