



Pondělí 16.6.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.
65- / 2/3 porce 50,-
2. Hlavní chod č. 1:
Japchae (i🌱vege, lze vegan)
alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko
Korejské, zdravé, bezlepkové, batátové nudle se zeleninou (cuketa, paprika, okurka, mrkev), sezamovým olejem, marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná) nebo s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč), ochucenou sójovou omáčkou (volitelné) a sezamem.
169,- / 164,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Dakbokkeumtang
alergeny: sezam, lepek
Jemně pikantní kuřecí špalíčky s kostí (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora), korejskou chilli pastou a petrželkou. Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.
Pozn.: bez oleje
169,-
Úterý 17.6.
1. Polévka: Kuřecí polévka s taveným sýrem
alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko
Kuřecí polévka s taveným sýrem (Madetka), kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou.
59,- / 2/3 porce 45-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
169,- / 164,- (vege, vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Donkasseu (gluten-free)
alergeny: vajíčko
Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.
174,-
Středa 18.6.
1. Polévka: Okroshka
(gluten-free)
alergeny: mléko, vajíčko
Studená, lehká, letní, vegetariánská polévka s ředkvičkami, okurkou, rajčetem, bramborami, vajíčkem (BIO, farma Buč), koprem a jarní cibulkou na kefírovém základu.
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Jjajangmyeon
alergeny: lepek, celer, sója
Tradiční korejské pšeničné nudle s karamelovo-fazolovou omáčkou z vepřové kýty (Plasy), zeleniny (celer, kedlubna, zelí, mrkev, cuketa). Podáváme s kroužky fermentované ředkve daikon a slámou z čerstvých okurek.
174,-
3. Hlavní chod č. 2:
Kkanpunggi
alergeny: sójová omáčka, lepek, sezam
Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní.
189,-
Čtvrtek 19.6.
1. Polévka: Doenjang-guk
(🌱vege, gluten-free)
alergeny: sója, vajíčko
Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Kadicha (i 🌱vegan)
alergeny: sójová omáčka
Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu se zeleninou (paprika, rajče), vepřovou kýtou (Třemošná) česnekem a korejským kořením. Podáváme s rýží a lehce pikantním zeleninovým salátem.
169,- / 164,- (vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Beef bulgogi burrito
alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko, vajíčko
Tortilla plněná marinovaným ve speciální korejské bulgogi marinádě hovězím mletým (farma Čečkovice), domácí majonézou, smaženým kimchi, rýží, červenými fazolemi a jarní cibulkou. Podáváme se zeleninovým salátem a domácím smetanovo-jogurtovým dipem.
189,-
Pátek 20.6.
1. Polévka: Mandu-guk
alergeny: lepek
Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými vege taštičkami mandu plněnými zeleninou. Podáváme s petrželkou a jarní cibulkou (volitelné).
59,- / 2/3 porce 45,-
2. Hlavní chod č. 1:
Golubce (gluten-free)
alergeny: lepek v chlebu
Zelné závitky plněné mletým masem mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (mrkev, brambory)(Mlýn Podhora). Podáváme s petrželkou (volitelné), česnekem (volitelné), lehkým chilli posypem (volitelné), chlebem a mrkvovým salátem.
174,-
3. Hlavní chod č. 2:
Cheese buldak
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka, lepek
Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.
189,-