



Korejské saláty:
KIMCHI tradiční z pekingského zelí, KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.
Svačiny:
KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),
KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),
KIMBAP s konzervovaným tuňákem a domácím vegan kimchi,
KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava).
SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.
Dezert:
Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nebo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové sušenky.
Nápoje:
KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký
nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),
NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín
SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),
VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA
Další korejské potraviny:
Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.
Pondělí 27.3.
1. Polévka: Miyeok-guk s rýží a salátem (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční bezlepková korejská polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu. Podáváme s rýží a salátem.
89,- / 59,- (bez přílohy)
2. Hlavní chod č. 1: Japchae
(i 🌱vege)
alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka
Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou z volného chovu (Šumava).
159,- / 154,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Chamchi-kimchi-jjigae
alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi
Dušené tradiční kimchi s tuňákem, tofu, korejským chilli, jarní cibulkou. Podáváme s rýží, sezamem a vegan kimchi z hlávkového zelí.
164,-
Úterý 28.3.
1. Polévka: Polévka s taveným sýrem
alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko
Polévka s taveným sýrem, kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné). Pozn.: lze bez lepku (místo polévkových nudlí nabízíme rýži).
59,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap (i 🌱vege)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kim, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava), sýrem cheddar a sezamem.
164,- / 159,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Dak-galbi s rýží a kimchi
alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko
Pikantní kuřecí špalíčky bez kostí (Klatovy) se zeleninou (batáty, mrkev, cibule, zelí) (Mlýn Podhora), rýžovými koláčky a korejským chilli. Podáváme s rýží a tradičním kimchi. Pozn.: tento pokrm neobsahuje ani kapku oleje!
164,-
Středa 29.3.
1. Polévka: Žampionová (🌱vege, gluten-free)
alergeny: mléko
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora, Horní Kamenice), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
59,-
2. Hlavní chod č. 1:
Curry rice (i 🌱vegan)
alergeny: lepek
Korejská curry omáčka s vepřovou kýtou (Plasy) / žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (cibule, mrkev, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.
159,- / 149,- (vegan)
3. Hlavní chod č. 2:
Dakgangjeong s pečenými bramborami a dipem
alergeny: sójová omáčka, hořčice, arašídy, mléko
Křupavá ručně smažená na čerstvém oleji kuřecí křídla (Klatovy) obalená ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s pečenými bramborami (Mlýn Podhora), arašídy a smetanovým dipem.
169,-
Čtvrtek 30.3.
1. Polévka: Boršč (gluten-free)
alergeny: lepek v chlebu, smetana
Hovězí vývar (farma Zelený), zelenina (cibule, mrkev, červená řepa, brambory, zelí) (Mlýn Podpora), koření. Podáváme s koprem (volitelné), česnekem (volitelné), zakysanou smetanou (volitelné) a chlebem (Sebera).
69,-
2. Hlavní chod č. 1:
Cheese kimchi quesadillas
(i 🌱vege)
alergeny: lepek, mléko, rybí omáčka v kimchi
Tortilla plněná pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (cibule, paprika mix, cuketa), smaženého tradičního kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar a gouda. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).
164,- / 159,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Bulgur se zapečeným kuřecím stehnem a salátem
alergeny: pšenice, mléko
Bulgur na másle se zapečeným kuřecím stehnem (Klatovy) marinovaným ve speciální marinádě dle receptu od babičky. Podáváme se zeleninovým salátem (okurky, rajčata, hlávkový salát, polníček, domácí zálivka).
164,-
Pátek 31.3.
1. Polévka: Mandu-guk
alergeny: lepek
Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými taštičkami mandu plněnými zeleninou. Podáváme s jarní cibulkou.
59,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bibimbap (i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam
Tradiční korejský bibimbap - rýže, sezamový olej, zelenina (mrkev, paprika mix, cuketa, klíčky mungo, žampiony), tradiční kimchi / vegan kimchi z hlávkového zelí, naše speciální pikantní bibim omáčka, marinované hovězí maso (farma Zelený). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava) a sezamem.
179,- / 169,- (vege, vegan)