top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 20.1.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná, pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).

169,- / 164,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Dakjjim

alergeny: sójová omáčka, sezam, celer

Jemně pikantní kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) se zeleninou (lilek, cuketa, mrkev, brambory, paprika, celer), batátovými skleněnými nudlemi, korejským chilli a petrželkou. Podáváme s rýží a čerstvým zelným jemně pikantním salátem po korejsku. Pozn.: bez oleje

174,- 

Úterý 21.1.

1. Polévka: Frikadelková polévka

 alergeny: lepek v nudlích

Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou. Pozn.: bez polévkových nudlí je polévka bez lepku.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Bokkeumbap

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

169,- / 164,- (vege, vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Yangnyeom-tongdak

alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam

Ručně 2x smažená na čerstvém oleji kuřecí křídla (Klatovy) obalená ve speciální lehce pikantní korejské omáčce. Podáváme s rýží a lehce pikantním zelným salátem.

174,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 22.1.

1. Polévka: Doenjang-guk

(🌱vege, gluten-free)

 alergeny: sója, vajíčko

Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Chicken curry rice

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.

169,-

3. Hlavní chod č. 2:

Sumeček s bramborovou kaší, rajčatovým dipem a salátem

alergeny: lepek, mléko

Ručně smažené filety ze sumečka afrického bez kostí (sádky Soběkury) s jemnou bramborovou kaší na másle (Mlýn Podhora), domácím rajčatovým dipem a zelným lehce pikantním salátem.

199,- 

 

Čtvrtek 23.1.

1. Polévka: Zapečená kuřecí prsa

 alergeny: lepek v polévkových nudlích

Polévka se zapečenými kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Cheese kimchi quesadillas

(i 🌱vege)

alergeny: lepek, smetana, rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka

Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (paprika, cuketa), smaženého tradičního kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).

169,- / 164,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Pork kimchi

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka

Pikantní vepřová kýta a krkovice (Třemošná) s tradičním kimchi, cibulí (Mlýn Podhora), tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a kimchi dle aktuální nabídky.

174,-

 

 

 

 

 

 

 

Pátek 24.1.

1. Polévka: Kimchi-guk

 alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, lepek

Tradiční korejská pikantní zdravá polévka s tradičním kimchi, vepřovou kýtou (Třemošná), tofu, korejským chilli a jarní cibulkou.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Kadicha (i 🌱vegan)

alergeny: sójová omáčka

Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu s vepřovou kýtou (Plasy), paprikou, rajčetem, koriandrem a česnekem. Podáváme s rýží a jemně pikantním korejským zeleninovým salátem (zelí, okurky, rajčata).

169,- / 164,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

184,-

 

bottom of page