



Korejské saláty:
KIMCHI tradiční z pekingského zelí, KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.
Svačiny:
KIMBAP s uzeným lososem,
KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),
KIMBAP s konzervovaným tuňákem a domácím vegan kimchi,
KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (BIO z ekologického chovu, farma Buč).
SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.
Dezert:
Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nebo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové sušenky.
Nápoje:
KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký
nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),
NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín
SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),
VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA
Další korejské potraviny:
Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.
Pondělí 25.9.
1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)
alergeny: sója
Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu. Podáváme s rýží a salátem.
59,-
2. Hlavní chod č. 1: Japchae
(i 🌱vege, lze vegan)
alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka
Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy, pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).
164,- / 159,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Cheese kimchi quesadillas (i 🌱vege)
alergeny: lepek, mléko, rybí omáčka v kimchi
Tortilla plněná pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy, pro masojedlíky), zeleniny (cibule, paprika mix, mrkev, cuketa), smaženého tradičního kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, ledový salát, rukola, domácí zálivka).
164,- / 159,- (vege)
Úterý 26.9.
1. Polévka: Hrachová
(gluten-free)
alergeny: lepek v krutoncích
Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Plasy), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou. Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.
59,-
2. Hlavní chod č. 1:
Bokkeumbap (i🌱vege)
alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko
Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.
164,- / 159,- (vege)
3. Hlavní chod č. 2:
Dak galbi
alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko
Pikantní kuřecí špalíčky bez kostí (Klatovy) se zeleninou (batáty, mrkev, cibule, zelí), rýžovými koláčky a korejským chilli. Podáváme s rýží a tradičním kimchi. Pozn.: bez oleje
169,-
Středa 27.9.
1. Polévka: Žampionová (🌱vege, gluten-free)
alergeny: mléko
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
59,-
2. Hlavní chod č. 1:
Budae jjigae
alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, mléko, lepek, sezam
Pikantní vepřová krkovice a kýta (Plasy) s tradičním kimchi, zeleninou (zelí, cibule, bram-bory, žampiony), klobásou z hovězího masa a vídeňským párkem (Klatovy), jarní cibul-kou a sýrem cheddar na zeleninovém vývaru. Podáváme s rýží se sezamem
169,-
3. Hlavní chod č. 2:
Cheese buldak
alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka
Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.
169,-
Čtvrtek 28.9.
Státní svátek
Pátek 29.9.
ZAVŘENO