top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 1.12.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Čečkovice), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Japchae (i🌱vege, lze vegan)

alergeny: sójová omáčka, sezam, vajíčko
Korejské, zdravé, bezlepkové, batátové nudle se zeleninou (cuketa, paprika, okurka, mrkev), sezamovým olejem, marinovanou vepřovou krkovicí (Třemošná) nebo s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč), ochucenou sójovou omáčkou (volitelné) a sezamem.

169,- / 164,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chicken curry rice

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.

169,- 

Úterý 2.12.

1. Polévka: Hrachová polévka (gluten-free)

 alergeny: lepek 

Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Třemošná), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou.
Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Bokkeumbap

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Třemošná, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

169,- / 164,- (vege, vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Donkasseu (gluten-free)

alergeny: vajíčko

Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovo-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.

179,- 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 3.12.

1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: smetana

Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
Pozn.: bez smetany je polévka veganská.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Pork kimchi

alergeny: sezam, rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka

Jemně pikantní vepřová krkovice (Třemošná) s tradičním kimchi, tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a kimchi dle aktuální nabídky.

184,- 

3. Hlavní chod č. 2:

Kkanpunggi

alergeny: sójová omáčka, sezam, lepek

Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s rýží a korejským lehce pikantním zeleninovým salátem.

189,- 

 

 

Čtvrtek 4.12.

1. Polévka: Kuřecí polévka s trhaným těstem

 alergeny: lepek, smetana

Kuřecí polévka s domácím trhaným těstem, zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podpora), kuřecími prsy (Klatovy), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Cheese kimchi quesadillas

(i 🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko

Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Třemošná), zeleniny (paprika, cuketa), smaženého tradičního kimchi / vegan kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).

169,- / 164,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Pork bulgogi

alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam

Pikantní vepřová kýta (Třemošná) marinovaná ve speciální korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.

184,- 

 

 

 

Pátek 5.12.

1. Polévka: Doenjang-guk

(🌱vege, gluten-free)

 alergeny: sója, vajíčko

Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, hlíva, paprika, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Kadicha (i 🌱vegan)

alergeny: sójová omáčka

Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu se zeleninou (paprika, rajče), vepřovou kýtou (Třemošná) a korejským kořením. Podáváme s rýží a lehce pikantním zeleninovým salátem.

169,- / 164,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

189,- 

 

Těšíme se na Vás!

S láskou a pokorou Korjo-Saram

bottom of page