top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným sumečkem africkým (sádky Soběkury),

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a domácím vegan kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (volný chov, Rokycany a Šumava).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.

Dezert:

Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nebo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové sušenky. 

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),

NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín

SOJU RŮZNÉ DRUHY (korejská vodka max. 17%),

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.

 

Pondělí 27.3.

1. Polévka: Miyeok-guk s rýží a salátem (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční bezlepková korejská polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu. Podáváme s rýží a salátem.

89,- / 59,- (bez přílohy)

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou z volného chovu (Šumava). 

159,- / 154,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chamchi-kimchi-jjigae

alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi

Dušené tradiční kimchi s tuňákem, tofu, korejským chilli, jarní cibulkou. Podáváme s rýží, sezamem a vegan kimchi z hlávkového zelí.

164,-

 

Úterý 28.3.

1. Polévka: Polévka s taveným sýrem

 alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko

Polévka s taveným sýrem, kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné). Pozn.: lze bez lepku (místo polévkových nudlí nabízíme rýži).

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Bokkeumbap (i 🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kim, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava), sýrem cheddar a sezamem.

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Dak-galbi s rýží a kimchi

alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi, mléko

Pikantní kuřecí špalíčky bez kostí (Klatovy) se zeleninou (batáty, mrkev, cibule, zelí) (Mlýn Podhora), rýžovými koláčky a korejským chilli. Podáváme s rýží a tradičním kimchi. Pozn.: tento pokrm neobsahuje ani kapku oleje!

164,-


 

 

 

 

 

 

 

Středa 29.3.

1. Polévka: Žampionová (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: mléko
Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora, Horní Kamenice), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.

59,-

2. Hlavní chod č. 1:

Curry rice (i 🌱vegan)

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s vepřovou kýtou (Plasy) / žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (cibule, mrkev, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

159,- / 149,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Dakgangjeong s pečenými bramborami a dipem

alergeny: sójová omáčka, hořčice, arašídy, mléko

Křupavá ručně smažená na čerstvém oleji kuřecí křídla (Klatovy) obalená ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s pečenými bramborami (Mlýn Podhora), arašídy a smetanovým dipem.

169,-

 

 

Čtvrtek 30.3.

1. Polévka: Boršč (gluten-free)

 alergeny: lepek v chlebu, smetana

Hovězí vývar (farma Zelený), zelenina (cibule, mrkev, červená řepa, brambory, zelí) (Mlýn Podpora), koření. Podáváme s koprem (volitelné), česnekem (volitelné), zakysanou smetanou (volitelné) a chlebem (Sebera).

69,-

2. Hlavní chod č. 1:

Cheese kimchi quesadillas

(i 🌱vege)

alergeny: lepek, mléko, rybí omáčka v kimchi

Tortilla plněná pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Plasy), zeleniny (cibule, paprika mix, cuketa), smaženého tradičního kimchi, korejské chilli pasty a sýru cheddar a gouda. Podáváme se smetanovo-jogurtovým dipem a zeleninovým salátem (okurky, rajčata, římský salát, rukola, domácí zálivka).

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Bulgur se zapečeným kuřecím stehnem a salátem

alergeny: pšenice, mléko

Bulgur na másle se zapečeným kuřecím stehnem (Klatovy) marinovaným ve speciální marinádě dle receptu od babičky. Podáváme se zeleninovým salátem (okurky, rajčata, hlávkový salát, polníček, domácí zálivka).

164,-

 

 

 

Pátek 31.3.

1. Polévka: Mandu-guk

 alergeny: lepek

Kuřecí vývar (farma Zelený) s korejskými taštičkami mandu plněnými zeleninou. Podáváme s jarní cibulkou.

59,- 

2. Hlavní chod č. 1:

Bibimbap (🌱vege, lze vegan)

alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam

Tradiční korejský bibimbap - rýže, sezamový olej, zelenina (mrkev, paprika mix, cuketa, klíčky mungo, žampiony), tradiční kimchi / vegan kimchi z hlávkového zelí, naše speciální pikantní bibim omáčka, marinované hovězí maso (farma Zelený). Podáváme s volským okem (volný chov, Šumava) a sezamem. 

179,- / 169,- (vege, vegan)

 

bottom of page