top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 26.2.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Dakjjim

alergeny: sójová omáčka, sezam

Jemně pikantní kuřecí kousky (Klatovy) se zeleninou (cuketa, mrkev, brambory, paprika, celer), skleněnými batátovými nudlemi, korejským chilli, jarní cibulkou. Podáváme s rýží a čerstvým zelným jemně pikantním salátem po korejsku.

169,-

Úterý 27.2.

1. Polévka: Kuřecí polévka s taveným sýrem

 alergeny: lepek v polévkových nudlích, mléko

Kuřecí polévka s taveným sýrem (madetka), kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou (volitelné).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Bokkeumbap (i 🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Pork bulgogi

alergeny: lepek, sója, sezam

Pikantní vepřová kýta (Plasy) marinovaná v korejské ovocné bulgogi marinádě se zeleninou. Podáváme s rýží a kkakdugi.

169,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 28.2.

1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: smetana

Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.

 59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Curry rice (i 🌱vegan)

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s vepřovou kýtou (Plasy) / žampiony, zeleninou (cibule, mrkev, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s rýží a vegan kimchi z hlávkového zelí.

164,- / 159,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Chicken udon teriyaki

alergeny: lepek, sója

Udon nudle s kuřecími prsy a špalíčky (Klatovy), mrkví (Mlýn Podhora) a teriyaki omáčkou. Podáváme s jarní cibulkou (volitelné).

169,-

 

Čtvrtek 29.2.

1. Polévka: Kongnamul-guk (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: sója, vajíčko

Lehká, jemně pikantní, vegetariánská polévka s klíčky mungo, tofu, korejským chilli, vajíčkem (BIO, farma Buč), miso pastou a jarní cibulkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Pork kimchi

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sójová omáčka

Pikantní vepřová krkovice (Plasy) s tradičním kimchi, cibulí (Mlýn Podhora), tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a korejským salátem dle aktuální nabídky.

169,-

3. Hlavní chod č. 2:

Yangnyeom-tongdak

alergeny: vajíčko, lepek, rybí omáčka v kimchi, sezam

Lehce pikantní ručně smažená na čerstvém oleji kuřecí křídla (Klatovy) obalená ve speciální sladko-kyselé korejské omáčce. Podáváme s rýží a kkakdugi (kimchi z bílé ředkve).

169,-

 

Pátek 1.3.

1. Polévka: Kimchi-sujebi 🌱

 alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi

Pikantní zeleninový vývar s tradičním kimchi, domácím trhaným těstem a jarní cibulkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Golubce (gluten-free)

alergeny: lepek v chlebu

Zelné závitky plněné mletým masem mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora). Podáváme s petrželkou (volitelné), česnekem (volitelné), chlebem (Bayer) a mrkvovým salátem. 

164,-

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

169,-

 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí,  KIMCHI veganské z hlávkového zelí, kkakdugi (kimchi z bílé ředkve daikon), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s uzeným norským lososem,

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava),

KIMBAP s konzervovaným tuňákem a domácím vegan kimchi,

KIMBAP s vajíčkem pro vegetariány (BIO z ekologického chovu, farma Buč).

 

SAMSA - pečené taštičky z domácího lístového těsta s farmářským mletým (hovězí 50%, vepřové 50%, Plasy) a cibulí (Mlýn Podhora) posypané sezamem.

Dezerty:

Domácí pečené dezerty: tartaletky s ovocem, muffiny s borůvkami nebo jablky, cupcakes nebo cheesecake s mascarpone, štrúdl, ořechové/ovesné/tvarohové sušenky. 

Nápoje:

KOREJSKÉ YUZU, ALOE, ZÁZVOR, ŠVESTKA čaje s sebou studený či horký

nebo do zásoby ve sklenicích (1/2 kg nebo 1 kg),

NESPRESSO VERTUO (2, 6, 8, 9) se šlehaným mlékem Kunín

VÍNO Z VINÁŘSTVÍ MACH, JIŽNÍ MORAVA

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské bonbóny, sušenky, snacky.

 

bottom of page