top of page
IMG-20200713-WA0015.jpg

Pondělí 14.10.

1. Polévka: Miyeok-guk (gluten-free)

 alergeny: sója

Tradiční korejská detoxikační polévka s hovězím masem (farma Zelený), mořskými řasami wakame, miso a tofu.

65,- / 2/3 porce 50,-

2. Hlavní chod č. 1: Japchae

(i 🌱vege, lze vegan)

alergeny: sezam, vajíčko, sójová omáčka

Korejské nízkokalorické bezlepkové batátové nudle s paprikou mix, mrkví, okurkou, sezamovým olejem a marinovanou vepřovou krkovicí (Plasy pro masojedlíky) / s vaječnou omeletou (BIO, farma Buč).

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Chicken curry rice

alergeny: lepek

Korejská curry omáčka s kuřecími prsy (Klatovy), zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora) a petrželkou. Podáváme s rýží a kimchi z hlávkového zelí.

169,-

Úterý 15.10.

1. Polévka: Hrachová polévka (gluten-free)

 alergeny: lepek v krutoncích

Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Plasy), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou. Pozn.: bez krutonů je polévka bezlepková.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Bokkeumbap (i 🌱vege)

alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko

Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan kimchi, korejskou chilli pastou a vepřovou kýtou (Plasy, pro masojedlíky). Podáváme s volským okem (BIO, farma Buč), sýrem cheddar a sezamem.

164,- / 159,- (vege)

3. Hlavní chod č. 2:

Sumeček s bramborovou kaší, rajčatovým dipem a salátem

alergeny: lepek, mléko

Ručně smažené filety ze sumečka afrického bez kostí (sádky Soběkury) s jemnou bramborovou kaší na másle (Mlýn Podhora), domácím rajčatovým dipem a zelným salátem.

199,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Středa 16.10.

1. Polévka: Frikadelková polévka

 alergeny: lepek v nudlích

Polévka s masovými kuličkami z mletého masa mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (Mlýn Podhora), polévkovými nudlemi a petrželkou. Pozn.: bez polévkových nudlí je polévka bez lepku.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1:

Donkasseu (gluten-free)

alergeny: vajíčko

Bezlepkový ručně smažený na čerstvém oleji řízek z kuřecích prsou (Klatovy) s omáčkou tonkatsu (volitelné), máslovko-koprovými bramborami (Mlýn Podhora) a salátem coleslaw.

169,-

3. Hlavní chod č. 2:

Chicken udon teriyaki

alergeny: lepek

Udon nudle s kuřecími prsy a špalíčky (Klatovy), mrkví (Mlýn Podhora) a teriyaki omáčkou. Podáváme s jarní cibulkou (volitelné).

174,- 

Čtvrtek 17.10.

1. Polévka: Doenjang-guk

(🌱vege, gluten-free)

 alergeny: sója, vajíčko

Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, paprika, hlíva ústřičná, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Kimchi jjigae

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, sójová omáčka

Pikantní vepřový libový bůček (Plasy) s tradičním kimchi, korejskou chilli pastou, tofu a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a korejským salátem dle aktuální nabídky.

169,- 

3. Hlavní chod č. 2:

Gochujang chicken

alergeny: sójová omáčka, sezam, lepek

Pikantní kuřecí kousky (Klatovy) s korejskou chilli pastou gochujang, korejským kořením, sezamem a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a tradičním kimchi.

174,-

 

 

 

 

 

 

 

Pátek 18.10.

1. Polévka: Žampionová polévka (🌱vege, gluten-free)

 alergeny: smetana

Vegetariánská polévka s žampiony (Vysoké Mýto), zeleninou (mrkev, brambory, cibule) (Mlýn Podhora), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.

59,- / 2/3 porce 45,-

2. Hlavní chod č. 1: 

Kadicha (i 🌱vegan)

alergeny: sójová omáčka

Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu s vepřovou kýtou (Plasy), paprikou, rajčetem, koriandrem a česnekem. Podáváme s rýží a jemně pikantním korejským zeleninovým salátem (zelí, okurky, rajčata).

169,- / 164,- (vegan)

3. Hlavní chod č. 2:

Cheese buldak

alergeny: rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, sójová omáčka

Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Medulík, Horažďovice) a mozzarellou. Podáváme s rýží a dvěma druhy kimchi.

174,-


 

bottom of page