IMG-20200901-WA0011.jpg

MENU 26.2., pátek

POLÉVKA

VEGETARIÁNSKOU MISO POLÉVKU (vege, bez lepku)

podávanou s rýží a salátem z mrkve

neboli VEGE DOENJANG-GUK dle rodinného receptu KORJO-SARAM!

 

Složení: fermentované sójové pasty, tofu, žampiony, cuketa, paprika mix, brambory a cibule (mlýn Podhora), vajíčko, česnek, koření (sůl, černý pepř).

Cena: set 79,- / bez přílohy 50,-

Hlavní chod č. 1

GURU LAGMAN 

VÁLCOVANÉ NUDLE SE SPECIÁLNÍ ZELEINOVOU OMÁČKOU

S FARM. HOVĚZÍM MASEM A SALÁTEM Z MRKVE

Složení: pšeničné nudle, hovězí maso (Ta farma), cibule, celer, rajče, rajčatový protlak, koriandr (volitelné).

Cena: 139,-

Hlavní chod č. 2

PORK BULGOGI S RÝŽÍ A KIMCHI / MRKVOVÝ SALÁT
Složení: farmářské vepřové (ŠŮSOVI KLATOVY), bulgogi marináda (sójová omáčka, hruška, kiwi, ananas, cibule, cukr, kukuřičný sirup), česnek, cibule, lahůdková cibulka, paprika mix, mrkev.

Příloha: rýže, sezam

Cena: 149,- 

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí, KIMCHI vegan, mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Vysoké Mýto), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava), KIMBAP s tuňákem a kimchi, KIMBAP s vajíčkem (pro vegetariány), SAMSA - pečené taštičky z domácího listového těsta s farmářským mletým (hovězí 45%, vepřové 45%, vepřové sádlo 10%) posypané římským kmínem  a sezamem.

Nápoje:

YUZU čaj (s sebou na cestu studený či horký nebo do zásoby ve sklenicích),

ALOE VERA čaj (s sebou na cestu studený či horký), ZÁZVOROVÝ čaj (s sebou na cestu studený či horký), MILKIS různé druhy (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj),

HRUŠKA, HROZNOVÉ VÍNO, ALOE VERA.

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské sladkosti, chipsy a další.

 

Těšíme se na Vás!

S láskou a pokorou Korjo-Sarami