MENU 22.10., čtvrtek

 

FARMÁŘSKÝ VEPŘOVÝ BŮČEK PO KOREJSKU

PODÁVANÝ S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTEM

 

Složení: farmářský marinovaný vepřový bůček (cibule, česnek, sójová omáčka, farmářský med, čerstvý zázvor, pálivá miso pasta, sůl, pepř, chilli paprika, sezamový olej), vařená rýže, salát dle aktuální nabídky.

 

Přijďte ochutnat :)!

(Vzhled obědu bude k dispozici ve stories na našem FB a IG v cca 11 hodin)

.

Cena: 139,- Kč

Korejské saláty:

KIMCHI tradiční z pekingského zelí, KIMCHI vegan, KKAKDUGI (kimchi z bílé ředkve), mrkvový salát (mlýn Podhora, Klatovy), okurkový salát, salát z hlívy ústřičné (pěstirna žampionů a hlívy, Tábor), salát z čerstvých klíčků mungo fazolí.

Svačiny: 

KIMBAP s farmářským hovězím masem (farma Zelený, Šumava), KIMBAP s tuňákem a kimchi, KIMBAP s vajíčkem (pro vegetariány), SAMSA (pečené plněné taštičky s mix hovězím a vepřovým masem, posypané římským kmínem  a sezamem).

Nápoje:

YUZU čaj (s sebou na cestu studený či horký nebo do zásoby ve sklenicích),

ALOE VERA čaj (s sebou na cestu studený či horký), ZÁZVOROVÝ čaj (s sebou na cestu studený či horký), MILKIS různé druhy (tradiční korejský sýcený mléčný nápoj),

HRUŠKA, HROZNOVÉ VÍNO, ALOE VERA.

Další korejské potraviny:

Nudlové polévky Ramyun různé druhy, korejské sladkosti, chipsy a další.

 

Těšíme se na Vás!

S láskou a pokorou Korjo-Sarami